Χαρά Ραμπαούνη

International Salsa/Kizomba Instructor,Dancehall, Afro Styles & Kizomba World Champion
Η Χαρά Ραμπαούνη είναι ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη της σχολής χορού INDEPENDANCE STUDIO και απόφοιτη του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με μεταπτυχιακό στην Οργάνωση και Διοίκηση Παραγωγής του Tμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών. Παράλληλα, ασχολήθηκε με τις χορευτικές της σπουδές. Μαζί με τον παρτενέρ της ήταν από τα πρώτα ζευγάρια που έφεραν και ανέπτυξαν τη σκηνή της Salsa στην Ελλάδα και εκπροσωπούν τη χώρα μας στο εξωτερικό από το 2007 σε διεθνείς διοργανώσεις κάθε εβδομάδα διδάσκοντας και κάνοντας Performances σε Διεθνή Χορευτικά Συνέδρια σε όλο τον κόσμο.
Το 2015 κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kizomba και Αφρικάνικων χορών και το 2014 την 3η θέση φέρνοντας αυτό το είδος για πρώτη φορά στη χώρα μας και όντας με τον παρτενέρ της το πρώτο ζευγάρι στην ιστορία του διαγωνισμού χωρίς αφρικανικές ρίζες που παίρνει τον τίτλο βάζοντας τη χώρα μας για πρώτη φορά στον χάρτη της Kizomba.
Είναι κάτοχος πτυχίου Modern Jazz (STD Intermediate Modern Theater Qualification), πιστοποιημένη ZUMBA Instructor από το 2011 και δημιουργός της πρώτης μεθόδου διδασκαλίας Salsa στην Ελλάδα εκπαιδεύοντας κάθε χρόνο υποψήφιους δασκάλους από όλη τη χώρα. Έχει ασχοληθεί επίσης με αρκετά άλλα είδη χορoύ όπως Latin/Ballroom, Hip Hop, Lindy Hop, Κλακέτες. Το 2013 έφερε επίσης στην Κεντρική Ελλάδα το Dancehall, είδος χορού από την Jamaica το οποίο διδάσκεται και στη σχολή και αναπτύσσει παράλληλα τους αφρικάνικους χορούς στην χώρα μας σε συνεργασία με instructors από άλλες πόλεις.