Εύη Ραμπαούνη

International Latin/Zumba Instructor,Toning,Step/Aerial Flow,Yoga/Pilates
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και φοίτησε στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Στην Εφηβεία της ήταν αθλήτρια Basket, ενώ από το 2005 ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στον χώρου του χορού. Ασχολείται επαγγελματικά με τη διδασκαλία International Latin από το 2008, ενώ από τον Απρίλιο του 2012 φέρει και τον τίτλο Zumba Fitness Instructor. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται αγωνιστικά με τους latin χορούς, παρακολουθώντας σεμινάρια και camps από καταξιωμένους δασκάλους σε Ελλάδα και εξωτερικό και προπονώντας παράλληλα νεαρά ζευγάρια και αγωνιστικές ομάδες. Όλα αυτά τα χρόνια έχει συμμετάσχει και διακριθεί σε πολλούς αγώνες αθλητικού χορού LATIN μαζί με τον παρτενερ της Γιώργο Καρανικολόπουλο, ενώ ασχολήθηκε παράλληλα με Ballroom Dancing, Salsa, Κλακέτες, Hip Hop, Jazz, Κλασικό και Σύγχρονο χορό.
Το 2013, μαζί με την ομάδα της, έκανε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα της δημιουργώντας τη μεγαλύτερη σχολή της Θεσσαλίας ΙΝDEPENDANCE STUDIO, όπου διδάσκονται διάφορα είδη, κοινωνικών και μη, χορών για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες, καθώς και fitness προγράμματα. Καταρτισμένοι δάσκαλοι, διεθνείς χορευτές με διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, πρωτοπόροι στα χορευτικά δρώμενα της Θεσσαλίας, διοργανωτές μερικών από τα μεγαλύτερα events της Ελλάδας, δημιούργησαν 2 σχολές χορού με την επωνυμία ΙNDEPENDANCE σε Βόλο και Λάρισα.
Από το 2014 ξεκίνησε και η ενασχόληση της με την Aerial Flow Yoga, την οποία διδάσκει εκ τότε στη σχολή χορού Ιndependance Studio. H εκπαίδευσή της έγινε στη Θεσσαλονίκη με την Έλενα Μουρατίδου, στο Αnahata Yoga Studio. Tην ίδια χρονιά και την επόμενη, παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια πάνω στην θεραπεία και αποκατάσταση του ανθρωπίνου σώματος, από καταπόνηση και τραυματισμούς, {1.yoga therapy workshop με την Άρτεμις Ανδρικάκη (Yoga Alliance 200-hour RYT, φυσικοθεραπεύτρια) 2. BRIS / Σύστημα Νευρομυϊκής Επανενεργοποίησης με τον Gabor Fuzy} και πιστοποιήθηκε απο την BFS ACADEMY στον κλάδο του stretching, με τη μέθοδο ‘stretch your limits’ απο τον Νissim Zoares.
Το 2016 ξεκίνησε να παρακολουθεί τακτά σεμινάρια στην Αθήνα (ΒFS ACADEMY) και σταδιακά ολοκληρώνει την εκπαίδευσή της στο σύστημα ΜΚ PILATES υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των κορυφαίων Michael King & Malcolm Muirhead.