Δωρεάν Δοκιμαστικά Μαθήματα Salsa

Δωρεάν Δοκιμαστικά Μαθήματα Salsa

Νέο τμήμα Salsa ΑΡΧΑΡΙΩΝ στο Independance Studio – Larissa με τον Antonis Tzimas…!

Τα ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ θα πραγματοποιηθούν τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Τρίτη 29 Ιανουαρίου στις 20:00-21:00
Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 20:00-21:00

Για να παρακολουθήσετε τα δοκιμαστικά μαθήματα είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 2410 250060 καθημερινά 12:00-14:00 & 18:00-22:00.

SALSA: Ο δημοφιλέστερος κοινωνικός χορός της Λατινικής Αμερικής που γνωρίζει τεράστια απήχηση παγκοσμίως. Οι δάσκαλοί μας ως πρωτοπόροι στο κομμάτι αυτό, μας φέρνουν ό,τι πιο φρέσκο και νέο υπάρχει. Η διδασκαλία γίνεται σε ζευγάρια και κατά τη διάρκεια του μαθήματος διδάσκονται φιγούρες και τεχνική.

Aντώνης Τζίμας: O Αντώνης είναι από τους πρώτους που ανέπτυξαν τη σκηνή της Salsa στην Ελλάδα και εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο εξωτερικό. Έχοντας εμπειρία χρόνων και παρακολουθώντας μαθήματα με τους καλύτερους δασκάλους του παγκόσμιου στερεώματος έχει καταφέρει να αναπτύξει στη Θεσσαλία τη 2η μεγαλύτερη Salsa σκηνή στην Ελλάδα, μετά την Αθήνα. Σαυτόν και σε μερικά ζευγάρια ακόμη οφείλεται η γενικότερη ανάπτυξη του χορού αυτού στη χώρα μας. Έφερε επίσης στη χώρα μας την Κizomba εκπροσωπώντας μας σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού. Το 2014 κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kizomba (Africadancar International Kizomba Championship) στο Μιλάνο ενώ το 2015 στη Λισαβόνα στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.