Αντώνης Τζίμας

antonis

O Αντώνης είναι από τους πρώτους που ανέπτυξαν τη σκηνή της Salsa στην Ελλάδα και εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο εξωτερικό. Έχοντας εμπειρία χρόνων και παρακολουθώντας μαθήματα με τους καλύτερους δασκάλους του παγκόσμιου στερεώματος έχει καταφέρει να αναπτύξει στη Θεσσαλία τη 2η μεγαλύτερη salsa σκηνή στην Ελλάδα μετά την Αθήνα και είναι υπεύθυνος μαζί με μερικά ζευγάρια ακόμη για τη γενικότερη ανάπτυξη του χορού αυτού στη χώρα μας. Έφερε επίσης την Κizomba στη χώρα μας εκπροσωπώντας μας σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού. Το 2014 κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kizomba (Africadancar International Kizomba Championship) ενώ το 2015 στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής βάζοντας τη χώρα μας στο υψηλότερο σκαλί.

Ισμήνη Κατσάρη

ismini

Η Ισμήνη έκανε τα πρώτα της χορευτικά βήματα σε ηλικία 8 χρονών στο κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο χορό και στους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς όπως επίσης και στην ενόργανη και ρυθμική γυμναστική. Έχει συμμετάσχει σε πολλά festival χορού σε Ελλάδα και εξωτερικό, παρακολουθώντας μαθήματα από σπουδαίους καλλιτέχνες της Salsa σκηνής, του Dancehall και όχι μόνο. Το 2007 εκπαιδεύτηκε από τον Αντώνη και τη Χαρά σε χορούς όπως η Salsa, η Bachata και το Cha cha cha τα οποία διδάσκει μέχρι και σήμερα. Από το 2011 παράλληλα με τα μαθήματα της πιστοποιήθηκε και διδάσκει Zumba Fitness, Toning, Sentao και Core. To 2013 ανακάλυψε τη μαγεία της εναέριας Yoga στην οποία πιστοποιήθηκε ως Aerial Flow Yoga Instructor από το Anahata Yoga Studio.

Μπάμπης Παππάς / Βάσω Γεροκώστα

babisvaso

Ο Μπάμπης Παππάς και η Βασιλική Γεροκώστα αποτελούν επαγγελματικό χορευτικό ζευγάρι όπως επίσης ζευγάρι και στη ζωή. Η αγάπη τους για το Αργεντίνικο Τάνγκο τους ένωσε και τους έδωσε το έναυσμα για την περεταίρω εκμάθηση και εξερεύνηση σε βάθος αυτού του μαγικού χορού. Εκπαιδευτικά εστιάζονται στην ομαδικότητα αλλά και στην ατομική εξέλιξη του κάθε χορευτή ξεχωριστά, αναδεικνύοντας τα θετικά τους στοιχεία και ερμηνεύοντας με απλότητα και σαφήνεια κάθε απορία μέσο ομαδικών και ιδιαίτερων μαθημάτων. Aσχολουνται με ομαδικες χορογραφιες καθως και με χορογραφίες ζευγαριών και γάμου. Διοργανώνουν χορευτικές βραδιές (Milonga Encantadora) καθώς και βραδιές πρακτικής εκμάθησης (practicas).

Κωστής Καράσης

kostis

Η επαφή του με τον αθλητισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία, έχοντας ως άθλημα βάσης την ενόργανη γυμναστική και στη συνέχεια τις πολεμικές τέχνες. Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης το 2007 του κεντρίζει το ενδιαφέρον μια νέα μορφή άσκησης η οποία συνδύαζε τις μέχρι τώρα εμπειρίες του και τις εμπλούτιζε. Η νέα αυτή μορφή είναι γνωστή με τη γαλλική ονομασία Parkour, "η τέχνη της μετακίνησης". Τα ενδιαφέροντά του επικεντρώνονται στη μετάδοση γνώσεων σε νέους, η ανταλλαγή τεχνικών και μεθόδων, ο πειραματισμός με εναλλακτικούς τρόπους εκμάθησης και η μελέτη της ανθρώπινης κίνησης γενικότερα σε όλες τις μορφές της.

Μαριάννα Ζαφειρίου

marianna

Η Μαριάννα από τα 6 της χρόνια ασχολήθηκε με τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, την κολύμβηση και στη συνέχεια με τις καταδύσεις όπου και κατέκτησε το πρώτο αστέρι καταδύσεων. Το 2002 ήρθε σε επαφή με το μοντέρνο χορό όπου πήρε μέρος σε παραστάσεις του δήμου Νεάπολης Θεσσαλονίκης. Το 2011 ξεκίνησε μαθήματα Reggeaton, Dancehall & Afrobeats συμμετέχοντας στην ομάδα Caribbean Queens. Παράλληλα γνώρισε για πρώτη φορά το Pole Dance το οποίο έγινε αμέσως αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Παρακολουθώντας μαθήματα και σεμινάρια από διάσημους Instructors του χώρου και σε συνδυασμό με την ακροβατική γυμναστική πλέον διδάσκει στο IndepenDance Studio Larissa.

Φάνης Ζαδές

fanis

Η πρώτη του επαφή με τον καλλιτεχνικό χώρο ξεκίνησε το 2007 με την συμμετοχή του στην ερασιτεχνική σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας. Για τις ανάγκες των θεατρικών παραστάσεων παρακολουθεί μαθήματα latin και jazz. Το 2009, ασχολείται με το stand up comedy συμμετέχοντας στην ομάδα Jokers. Ακολουθεί το stand up tragedy και διάφορα άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα. Μετά τη γνωριμία του με τους salsa y sueno, δοκιμάζει τα πρώτα του βήματα στη salsa και αποφασίζει να ασχοληθεί με το χορό. Το 2013 του γίνεται επαγγελματική πρόταση για μία θέση διδασκαλίας στην Independance Studio Larissa, έτσι ο Φάνης γίνεται ο δάσκαλος της salsa rueda de casino.

Δήμητρα Χασιώτη

dimitra

Η Δήμητρα ήρθε σε επαφή με το χορό για πρώτη φορά στα 7 της χρόνια με την εκμάθηση παραδοσιακών ελληνικών χορών. Επί 5 συνεχόμενα έτη παρακολουθεί μαθήματα όταν αποφασίζει να διακόψει και να δοκιμάσει άλλο είδος. Έτσι, πειραματίζεται με τους latin ballroom χορούς και το μοντέρνο είδος. Ένα πάρτι των salsa y sueno στο Όναρ της Λάρισας τη γεμίζει ενθουσιασμό για το περιβάλλον, θαυμασμό για τον τρόπο που χορεύουν και θέληση για μάθηση και βελτίωση. Η L.A. Salsa αρχίζει να την κερδίζει και από τον πρώτο χρόνο συμμετέχει στο student team της σχολής. Με την έναρξη της τρίτης χρονιάς αναλαμβάνει τα τμήματα salsa kids και salsa teens της σχολής.

Άννα Μπάρδη

anna

Από πολύ μικρή ηλικία φάνηκε η αγάπη της και το ταλέντο της στο χορό. Έτσι στην ηλικία των 5 χρόνων τα βηματά της την οδηγούν στην αναγνωρισμένη σχολή κλασικού χορού της κυρίας Σάσας Κωστάκη. Από το 2008 παράλληλα με τα μαθήματα κλασικού χορού διδάσκεται σύγχρονο χορό και modern jazz. Το 2013 επιλέγεται και σπουδάζει στην ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό, flamenco. Aπό το 2014 ειναι σπουδάστρια του τμήματος καθηγητών της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού του δήμου Λάρισας. Στην Independance έχει αναλάβει τα τμήματα Little stars και Μουσικοκινητική Αγωγή.

Βίβιαν Γκουγκουλιά

vivian

Η Βίβιαν έχει αφιερώσει 22 χρόνια της ζωής της στη τέχνη του Κλασσικού, Σύγχρονου και Τζαζ χορού και όχι μόνο. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού "Ανδρομάχη Καφαντάρη", με σπουδές στο Μπαλέτο και Θεωρία Κλασσικού Χορού, στο Σύγχρονο Χορό και τη Θεωρία του, στη Jazz, στις βασικές Αρχές του Κάρακτερ και Flamenco καθώς και στην Παιδοψυχολογία, Ανατομία και Μυολογία. Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια Hip Hop, Dancehall, Commercial, Vogue που έχουν δοθεί από τους top στο είδος τους, σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθιστώντας την έτσι, ολοκληρωμένη χορογράφο και ικανή να εξελιχθεί προς κάθε μουσικοκινητική κατεύθυνση.

Στην Independance μαθαίνετε από τους καλύτερους !!!