Στο Independence Studio Λάρισας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ειδών χορού για όλες τις ηλικίες, τα επίπεδα και τις προτιμήσεις. Στη σχολή μας θα βρείτε τμήματα προσχολικά, παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων, αγωνιστικά, επαγγελματικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα και τις τιμές μας.

Salsa/Bachata

Ο δημοφιλέστερος κοινωνικός χορός της Λατινικής Αμερικής που γνωρίζει τεράστια απήχηση παγκοσμίως, ήρθε πριν λίγα χρόνια στη Θεσσαλία από τους δασκάλους της σχολής μας και έμεινε έχοντας πλέον χορευτές όλων των ηλικιών.

Οι δάσκαλοί μας ως πρωτοπόροι στο κομμάτι αυτό, μας φέρνουν ό,τι πιο φρέσκο και νέο υπάρχει. Στο τμήμα διδάσκονται και άλλοι λατινοαμερικάνικοι χοροί όπως Bachata, Merengue, Chachacha κ.ά. Η διδασκαλία γίνεται σε ζευγάρια και κατά τη διάρκεια του μαθήματος διδάσκονται φιγούρες, τεχνική, man's/lady's styling.

Kizomba/Semba

To "ανγκολέζικο τάνγκο" στη Λάρισα. Αφρικάνικοι ρυθμοί και απλότητα σε ένα χορό που έχει συνεπάρει την Ευρώπη και μόλις πέρασε τα ελληνικά σύνορα με τη βοήθεια των δασκάλων μας που ήδη έχουν στο βιογραφικό τους την 1η και την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kizomba.

Παράλληλα διδάσκονται και άλλοι αφρικάνικοι ρυθμοί ενώ σταδιακά γίνεται η εισαγωγή των μαθητών στον πιο απαιτητικό αλλά απόλυτα διασκεδαστικό ρυθμό της Semba.

Tango Argentino

Το τάγκο ως χορός γεννήθηκε προς το τέλος του 19ου αιώνα στις λαϊκές γειτονιές του Μπουένος Άιρες και του Μοντεβιδέο και προήλθε από συνένωση Ευρωπαϊκών, Νοτιοαμερικανικών και Αφρικανικών στοιχείων.

Την περίοδο 1910-1920 διαδόθηκε και έγινε μόδα στην αστική τάξη της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής και αυτό συνέτεινε να γίνει αποδεκτό και από τους αστούς του Μπουένος Άϊρες.

Ragga/Dancehall

Μουσική και χορός από τη Jamaica για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλία.

Ο τέλειος τρόπος να λύσετε το κορμί σας και να γνωρίσετε ρυθμούς που έχουν κατακλύσει την Ευρώπη και καταφθάνουν τώρα στη χώρα μας.